شكر را در آب حل كرده  و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و شربت آماده شود. شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنید. كف و دیواره های قالب را با كیسه فریزر بپوشانید. روش پخت حلوای دورنگ برای سفره افطار شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر كمتر ‌مهمانی افطاری را می بینید كه سفره ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر ‌مهمانی های افطاری هم دست كمی از ‌مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد. صاحبخانه تا می تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند. مواد لازم برای حلوای دورنگ : آرد 3 پیمانه  پودر نشاسته  1 پیمانه  كافی میت 1 پیمانه کره  1/2 پیمانه روغن مایع 1/3 پیمانه پسته پودرشده 1 پیمانه زعفران دم كرده 1 قاشق سوپخوری پودر

روش پخت حلوای دورنگ برای سفره افطار

روش پخت حلوای دورنگ برای سفره افطار

شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر كمتر ‌مهمانی افطاری را می بینید كه سفره ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر ‌مهمانی های افطاری هم دست كمی از ‌مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد.

صاحبخانه تا می تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

مواد لازم برای حلوای دورنگ :

آرد 3 پیمانه
 پودر نشاسته  1 پیمانه
 كافی میت 1 پیمانه
کره  1/2 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
پسته پودرشده 1 پیمانه
زعفران دم كرده 1 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای شربت:

 شکر 2 و  1/2 پیمانه
آب 1 و 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه حلوای دورنگ :
آرد را در تابه ای بزرگ ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا بدون سوختن آرد، بوی خامی آن گرفته شود. دقت كنید كه آرد نباید رنگش تیره شود.

وقتی بوی آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنید. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقیقه تفت دهید.

پودر هل و كافی میت را اینجا اضافه كرده و تابه را از روی حرارت بردارید. مواد را با هم مخلوط كرده و الک كنید.

در قابلمه یا شیر جوشی كوچک روغن و كره را ریخته، روی حرارت بگذارید تا كره آب شده و با روغن مخلوط شود. حالا  از روی حرارت بردارید.

مخلوط كره و روغن را به مواد خشک الک شده اضافه كرده و دائم هم بزنید تا حلوا یكدست و یكنواخت شود.

شكر را در آب حل كرده  و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و شربت آماده شود. شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنید. كف و دیواره های قالب را با كیسه فریزر بپوشانید.

شربت سردشده را كم كم به مایه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا حلوا آماده شود. نیمی از حلوای آماده شده را در قالب ریخته و روی آن را صاف كنید. پودر پسته را روی لایه اول حلوا بریزید و پهن كنید.

زعفران را به نیمه دیگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. بعدآن‌ را در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یكدست كنید.

روی حلوا را با نایلون بپوشانید و قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و حلوا را با كمك نایلون از قالب بیرون آورده، برش زده و در ظرف بچینید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir

 

 

منبع مطلب :

http://www.jazzaab.ir/